lasarga mediamborganica

Evaristo Botella o la justícia dels vencedors

El llibre ‘Evaristo Botella o la justícia dels vencedors’ escrit per l’historiador Àngel Beneito. Serà presentat demà dijous 25 de setembre a les 20h a la Sala d’Actes de l’edifici del Viaducte, antic Hospital Sueconoruec.

evaristo botellaAhir, 23 de setembre, es van complir 75 anys de l’afusellament de l’últim alcalde alcoià de la II República, Evaristo Botella Asensi, i l’Ajuntament d’Alcoi vol retre homenatge a la seua memòria amb la publicació d’un llibre escrit per l’historiador Àngel Beneito i maquetat pel dissenyador Rafa Calbo, que serà presentat demà a les 20h a la Sala d’Actes de l’edifici del Viaducte, antic Hospital Sueconoruec.

S’ha presentat en roda de premsa aquesta publicació, amb els propis autors i el regidor de Cultura Paco Agulló. S’ha destacat el fet que l’obra incorpora els textos manuscrits que l’exalcalde va poder fer arribar als seus familiars durant l’empresonament, junt a nombrosa documentació biogràfica i història sobre l’època. A l’edició han col•laborat el Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics (CAEHA) i el Club d’Amics de la Unesco d’Alcoi.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *