foradia mediambient

Presenten el llibre de Jordi Raül: Això era una volta…

El pròxim dijous 23 d'octubre, es presentarà l'últim llibre de l'escriptor Jordi Raül Verdú: Això era una volta. Serà a les 18:30, al Teatre Principal d'Alcoi. Això era una volta... és el resultat d'un treball laboriós de Jordi Raül, que se suma a la nòmina de recol·lectors de rondalles.

Això eraL’últim llibre de l’escriptor Jordi Raül Verdú es presentarà el pròxim dijous 23 d’octubre: Això era una volta. Serà a les 18:30, al Teatre Principal d’Alcoi.

L’acte comptarà amb una animació lectora a càrrec de Jordi Raül Verdú i de la Companyia La Dependent. Hi participarà el professor Vicent Brotons, de la Universitat d’Alacant. Entrada lliure.Serà una divertida activitat infantil, per a tota la família.

La publicació d’Això era una volta és resultat de la col·laboració entre la Coordinadora pel Valencià i la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat. Es tracta d’una recopilació de 32 rondalles breus de les nostres comarques, editada per l’editorial Perifèric. El llibre compta amb un pròleg del també escriptor Francesc Gisbert, qui defineix la publicació com:

Això era una volta… és el resultat d’un treball laboriós de Jordi Raül, que se suma a la nòmina de recol·lectors de rondalles, un ofici admirable que uneix la paciència del buscador d’esclata-sangs, la tenacitat del caçador de tresors i l’ull viu del detectiu que pregunta i busca possibles informants, gravadora en mà. Les rondalles són un regal de la gent gran, un exercici de confiança i generositat que Jordi Raül ha sabut conservar i valorar com el que són en realitat: un tresor de paraules”.


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *