foradia subscriutegrat

Bona jornada en la 37 edició de l’Aplec del Puig

A les portes de la precampanya local i autonòmica, Enric Morera assegura al Puig que el poble valencià conquerirà les institucions el pròxim mes de maig.

aplec2

Aquest passat diumenge 26 d’octubre, es va celebrar una nova edició de l’Aplec del Pug, a l’Horta Nord. La jornada festiva i reivindicativa va començar a les onze del matí amb la inauguració d’una fira gastronòmica, d’artesania i d’editorials. Durant tota la jornada el més menuts van poder disfrutar de parades i espais infantils.

Abans de dinar, es va lliurar els guardons “BLOC d’Honor”, que enguany han reconegut la tasca de la coordinadora Gonçal Anaya, a la Plataforma de Professors Interins, al Bloc d’Estudiants Agermanats i al col·lectiu Senyera Infinita d’Almenara. També es va reconèneixer amb una menció la lluita de pares, mares i professorat dels col·legis Ciutat de Cremona d’Alaquàs, el Pare Català de València, el Herrero de Castelló, el Bracal de Muro i de molts altres llocs.

A partir de les dues del migdia, va donar lloc un acte polític en defensa i reivindicació del nacionalisme valencià. L’acte va comptar amb la participació de multitud de socis de Compromís, com també d’altres partits nacionalistes de tot l’Estat, entre els quals hi era en representació del PNB el senador Iñaki Anasagasti.

aplec1

El secretari general del BLOC, Enric Morera, va llançar un missatge d’esperança i va encoratjar als milers de militants i simpatitzants de la formació valencianista i de Compromís a treballar de forma unida per a fer possible la reconquesta de les institucions, “unes institucions que no tenen decència per culpa del PP i si volen defensar les senyes d’identitat, la primera és la de respectar i la de dignificar el nostre autogovern i les seves institucions”, segons va comentar. A més, Morera va recordar que l’any passat, Compromís es trobava a l’avantsala de les Europees i que “vam fer possible una candidatura potent, una candidatura que ha fet que Jordi Sebastià siga eurodiputat”.

Així, davant d’una militància que omplia tota l’esplanada del Puig, el líder del BLOC es va mostrar convençut que al mes de maig hi haurà un canvi polític on el gran protagonista i la gran responsabilitat “serà dels homes i dones que fem i que creiem en Compromís”, va afegir.

Per tancar la jornada, ESiR i Atupa van posar música i ritme en la 37 edició de l’Aplec del Puig.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *