foradia subscriutegrat

Exposició de fotografies: Nus entre tants

Compromís inaugura una exposició de fotografia artística. La regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi ha explicat que: Nus entre tants és un treball de fotografies artístiques fet per Kike Mira i Jordi Sempere que ja ha estat en altres ciutats, com Alacant i València, amb molt d’èxit.

poster NUSEl pròxim dijous, dia 13, a les 20 hores, a la seu comarcal de Compromís, s’inaugura una nova exposició, , seguint la programació quadrimestral enllestida i ja anunciat en el seu moment. L’exposició es podrà visitar de dimarts a divendres de 18.30 a 21 h —ha anunciat Anna Serrano.

La regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi ha explicat que: “Nus entre tants és un treball de fotografies artístiques fet per Kike Mira i Jordi Sempere que ja ha estat en  altres ciutats, com Alacant i València, amb molt d’èxit. L’exposició tracta de mostrar noves perspectives de les possibilitats expressives del cos humà”.

rp bloc ana serrano jh (4) “Nus entre tants és una mostra molt interessant, innovadora i capdavantera, de fotografies artístiques sobre el cos humà que tracta de reflectir la normalitat amagada i sense idealitzacions, de dones i homes quotidians. Una realitat amb la qual totes i tots ens podem sentir identificats”.

Segons la regidora: ” Vam inaugurar la seu el passat 25 d’abril, ara fa 6 mesos, i això ens ha permés de disposar d’una seu local i comarcal amb condicions. Però a més, tenim l’objectiu d’oferir l’espai de Compromís per a diferents activitats culturals de petit format, algunes de les quals no tenen cabuda a les sales convencionals per circumstàncies diverses. Fins ara hem programat xerrades, presentacions de llibres, concerts i una performance, exposicions. I tenim la intenció de continuar fent-ho”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *