foradia subscriutegrat

Descobreix els voltors del projecte Canyet a Alcoi

“La volta a la Mariola” descobreix els voltors del projecte Canyet a Alcoi. Els assistents al programa de visites guiades coneixeran la iniciativa i podran observar els exemplars existents. Aquest diumenge pròxim, 16 de novembre a partir de les 9.30 h.

7) Alliberament poll 3

L’associació Serra Mariola dedica el segon programa de visites guiades al senderisme. Els voltors del projecte Canyet seran els protagonistes de la tercera ruta de “La volta a la Mariola” aquest diumenge pròxim, 16 de novembre a partir de les 9.30 h. desde la Cantina el Preventori. D’aquesta forma, els trenta assistents, que van completar les places disponibles en tan sols tres dies, podran conèixer aquesta iniciativa de la fundació FAPAS amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi que persegueix la reintroducció del voltor comú (Gyps Fulvus) a les nostres comarques.

Després d’una introducció a la cantina del Preventori, els participants pujaran per la pista forestal fins arribar-hi als punts d’observació on  tindrà lloc una explicació del projecte Canyet. A més, en aquest lloc es podran visualitzar els exemplars existents a la zona característics ja del barranc del Cint alcoià així com fotografiar-los, gravar-los o observar-los amb prismàtics.

És important recalcar que les visites s’adapten a tot tipus de públic amb recorreguts de dificultat baixa i mitjana i distàncies que varien des dels dos fins als onze quilòmetres.


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *