foradia subscriutegrat

Cavalcada solidaria ‘Cap nen sense joguets’

La cavalcada inicia la seua marxa amb els tres Reis Mags Melcior, Gaspar i Baltasar, patges, sèquit, pels carrers de l'eixample fins a la Parròquia del Salvador. Els petits més necessitats, reben els regals que ells mateixos han demanat en la seua carta.

Cabalgata 2

“Cap nen sense joguets” aquesta podria ser la màxima que apliquen diferents entitats que conjuminen esforços en aquest nadal que acaben de finalitzar. Càritas, La Parròquia del Salvador, La Pastoral de l’Alegria i els alumnes de La Salle d’Alcoi duen a terme aquesta iniciativa que va néixer l’any 2000.

L’acte consisteix en una petita cavalcada que es realitza en fosquejar del dia 6 de Gener i en la qual els petits més necessitats, reben els regals que ells mateixos han demanat en la seua carta, que té com a requisit indispensable que almenys 1 de les peticions siga una joguina, i la resta pot ser calçat, roba o qualsevol altra cosa que els petits puguen necessitar.

Cabalgata 1

Els tres Mags Melcior, Gaspar amb l’especial Rei Baltasar./

Les cartes les fan arribar els pares a Càritas, i a partir d’aquí la resta d’entitats que d’alguna forma estan vinculades al Col·legi La Salle, engeguen “la comanda”, perquè aquest nen que possiblement la nit anterior no haja tingut molts regals, recupere l’alegria i la il·lusió en rebre allò que realment ell ha demanat.

La cavalcada inicia la seua marxa amb els tres Reis Mags Melcior, Gaspar i Baltasar, patges, sèquit, etc., amb el desfile pels carrers de l’eixample fins a la Parròquia del Salvador on els esperen les famílies uns nens impacients que esperen sentir el seu nom per fer un petó al seu rei i rebre els seus regals.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *