lasarga ajualcoitel

El PP recolza al PSOE a la Rosaleda i arremet contra EU i La Carrasca

El PP recolza als tècnics municipals i al PSOE en El Roserar. • En el PP es pregunten on ha estat EU aquests quatre anys.

La Carrasca, lluny d’apropar postures, vol sortir-se amb la seua a qualsevol preu La Carrasca sap que cap projecte de remodelació de la  Rosaleda convertirà aquest espai públic en una zona verda entesa com un jardí a l’ús. Aquesta és la gran veritat que mai s’ha explicat per part dels ecologistes. Us vaig optar per un o un altre projecte, sempre es treballarà amb la premissa de treballar sobre un aparcament subterrani, un pàrquing que és legal des del primer dia.

Malgrat això, des de la Carrasca s’insisteix en l’execució de projectes més cars i que podrien implicar una indemnització econòmica per a la concessionària de l’aparcament, ja que suposaria l’eliminació d’una planta d’aparcament.

El portaveu del PP, Fernando Pastor, ha volgut sortir al pas d’aquesta situació i ha afirmat fernandopastor“resulta que els qui sempre ens han acusat de no escoltar i dialogar són els que ara es mostren incapaces d’apropar postures i arribar a un acord amb un govern d’esquerres. La Carrasca ha demostrat que o entres en el seu plantejament únic o acabes en els jutjats, i així no es pot anar per la vida”.

D’altra banda, des del PP no comprenen el paper que ha exercit EU al govern local durant tota la legislatura. Els populars desconeixen per què la formació d’esquerres espera a l’últim moment per dir que el projecte del seu govern no els agrada i que es posen del costat de la Carrasca.

En qualsevol cas, des del PP han aprofitat per a remarcar la inestabilitat que la coalició d’esquerres ha anat mostrant durant tota la legislatura sobre les qüestions importants que afecten la Ciutat. En aquest

Sentit, Pastor ha comunicat “A Francés li hauria sortit més rendible governar sense EU, no sé si haguessen fet més coses, però almenys s’hauria evitat el ridícul al qual habitualment sotmeten al seu govern des d’EU”.

Ja finalment, Pastor ha volgut denunciar l’actitud d’EU posant als tècnics municipals als peus dels cavalls. Per a Pastor, “aquests tècnics són els mateixos que han informat sobre problemes i dificultats quant al projecte de Alcoinnova a la zona de la Canal. Es demostra una vegada més que EU és una formació que solament accepta les decisions tècniques quan són favorables als seus plantejaments polítics, tot el que se surta d’aquí és immediatament posat en dubte”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *