foradia subscriutegrat

Festa de les Families al Col·legi ‘Sagrada Família’

Un sopar de cabasset amenitzat smb música • Festes en honor a Santa Rafaela María, fundadora d'aquesta congregación • una nit on les bones temperatures de la nit van acompanyar

esclavas sagrado corazon

Els beneficis de la rifa han sigut destinats als projectes de la ONG Proacis./ lesmuntanyes.com

La setmana passada, el divendres 29 de maig a les 21.30 hores va tindre lloc la ‘Festa de les Families’ de la  Fundació Educativa ACI – Col·legi ‘Sagrada Família’, un sopar de cabasset amenitzat amb música.

Com ja és tradicional la Fundació Educativa ACI – Col·legi ‘Sagrada Família’, amb motiu de les festes en honor a Santa Rafaela María, fundadora d’aquesta congregació fan aquest sopar de germanor i del valor de la família, que és una de les marques clau del carisma de les Esclaves.

esclavas sagrada familia

Divertides fotografies en el “photocall”./

Nombroses families, alumnes, antics alumnes, alumnes que s’incorporen el proper curs, professorat i la comunitat de religioses de les Esclaves van gaudir d’una nit on les bones temperatures de la nit van acompanyar.

En aquesta els assistents van poder fer-se divertides fotografies en el “photocall” instal·lat per a l’ocasió, així com també participar en una rifa. Els beneficis de la rifa i de la beguda han sigut destinats als projectes de la ONG Proacis (fundada per la Congregació de les Esclaves) d’enguany.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *