foradia subscriutegrat

Guanyar proposa reformular i dur a terme el projecte de la Plaça Al-Azraq

• Guanyar Alcoi trasllada al govern propostes per desbloquejar l'ordenació de la Plaça Al-Azraq • Definir el futur d’aquest espai amb conclusions comunes i consensuades

IMG_5926

La Plaça Al-Azrak espera una solució des de fa molts anys./ lesmuntanyes

Els pressupostos participatius són una iniciativa de l’Ajuntament d’Alcoi que consisteix a organitzar debats i reflexions entre els veïns i veïnes dels barris per tal que valoren i decidisquen projectes que s’han de dur a terme per l’Ajuntament.

Fa al voltant de 4 anys, una iniciativa que va eixir dels veïns que van participar en els pressupostos participatius va ser l’ordenació urbanística de la Plaça Al-Azraq, “una zona que fa massa anys que resulta vergonyosa per a la nostra trama urbana”, segons afirma la regidora de Guanyar, Estefania Blanes. No obstant això, fins avui, la iniciativa no s’ha dut a terme.

Recentment, Guanyar Alcoi s’ha reunit amb Manolo Gomicia regidor d’Urbanismeper analitzar la proposta d’ordenació urbanística de la Plaça Al-Azraq, i l’encaix a l’àrea del projecte sorgit del complet procés participatiu que es va realitzar al seu dia per definir el futur d’aquesta zona”.

El que s’ha proposat a la reunió és “la possibilitat de convocar als participants d’aquell ampli procés, per tal de trobar un consens per a la plaça”. L’objectiu és reformular la proposta, ja que “l’execució constructiva final que es desprenia del procés té un complicat encaix en la realitat actual”, i dur-la a terme.

A aquest respecte, “Blanes destaca el fet que tant el govern com els tècnics municipals valoren molt positivament el procés i les seues conclusions per la zona”. 

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *