foradia subscriutegrat

7 Premis Max per Pinoxxio, l’espectacle que obri la Mostra de Teatre

• La gran triumfadora Ananda Dansa • Pinoxxio, l’espectacle que obri la Mostra de Teatre d’Alcoi el pròxim 28 de maig rep 7 Premis Max

pinoxxio ananda dansa 4

La companyia valenciana Ananda Dansa amb “Pinoxxio” basada en el conte infantil de Collodi, ha estat aquesta nit la màxima guanyadora de la XIX edició dels Premis Max en emportar-se 7 dels 9 als quals optava. Aquest espectacle obrirà la Mostra de Teatre d’Alcoi 2016 el pròxim 28 de Maig.

Pinoxxio” la gran favorita, una versió familiar del clàssic de Collodi, en el qual la dansa i la música en directe són els pilars, ha aconseguit els premis a Millor Espectacle Infantil, Millor ballarí principal, Ana Luján: Millor ballarí principal: Toni Aparisi, Millor elenc, Millor disseny de vestuari: Pascual Peris, i Millor Composició Musical: Pep Llopis.

Les companyies valencianes han destacat entre 303 candidatures en aquesta edició dels Max on, a més de la gran triomfadora Ananda Dansa, han estat guardonats “L’aneguet lleig”, d’Albena-Escalante Centre Teatral com a Millor Musical i Víctor Sánchez és l’Autor Revelació per “Nosotros no nos mataremos con pistolas” de Wichita Co.

La companyia Losdedae i “En el desierto”,  que va visitar Alcoi en octubre passat, s’ha vist reconeguda com el Millor Espectacle de Dansa 2015.

Altres espectacles que s’han vist a Alcoi aquesta temporada estaven nominats tambéPenev” i “¿Cuál es mi nombre?” (presents a la Mostra de l’any passat), i “Només són dones” i “El mercader de Venecia” (al Teatre Calderón)

De les nominacions, estan ara anunciats per a la nostra ciutat,Medea” de Thomas Noone Dance Company, a la Mostra de Teatre 2016 i “Hamlet” del Teatro Clásico de Sevilla, que arribarà el 5 de novembre al Calderón)

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *