foradia cdturisme

Acte central de ‘A la Valenciana’ a Alcoi amb Mònica Oltra

Acte de campanya central de la coalició 'A la Valenciana' a l'Avinguda de la Hispanitat d'Alcoi dimarts 21 de junya les 19:00 • Apostat per aprofitar el bon temps i fer la seua campanya a l'aire lliure • Segons les enquestes, al País Valencià hauria fet el 'sorpasso' al PSOE i hauria muntat lleugerament per damunt del PP

cartellalavalencian1

La coalició electoral ‘A la Valenciana’ ha apostat per aprofitar el bon temps i fer la seua campanya a l’aire lliure. Han recorregut tots els barris d’Alcoi per mantenir contacte amb els veïns i veïnes i repartir-los follets informatius.

Altres actes públics realitzats han sigut: la presentació de la seua candidatura i el seu programa als mitjans de comunicació alcoians, un acte amb els seus regidors i diputats més jóvens i l’edició d’un vídeo motivant al vot.

Demà, dimarts 21 de juny tindrà lloc l’acte de campanya central de la coalició ‘A la Valenciana’ a l’Avinguda de la Hispanitat d’Alcoi a les 19:00. Entre els ponents figuren: Mònica Oltra, diputada de les Corts, Ignasi Candela, candidat al Congrés, Àngela Ballester, candidata al Congrés, Vicenta Jiménez, alcoiana candidata al Senat i David Rodríguez, candidat al Congrés.

Cal afegir que les últimes enquestes donen expectatives elevades a la unió electoral. Segons el diari digital Levante EMV, en aquests moments, al País Valencià hauria fet el ‘sorpasso’ al PSOE i hauria muntat lleugerament per damunt del PP.

enquestalevante

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *