foradia cdturisme

Nova seu per a l’Escola de Teatre

L'Escola de Teatre realitzarà aquest any les classes al Centre Cervantes Jove (CCJ) • Ampliat la franja d'edat dels seus alumnes • Posar la llavors de l'estima per aquesta art i crear molts espectadors.

escolateatrealcoi

L’Escola de Teatre Municipal del Teatre Principal realitzarà aquest any les classes al Centre Cervantes Jove (CCJ) situat a l’antiga escola de Cervantes. Cal destacar que aquest any ha ampliat la franja d’edat dels seus alumnes, donant resposta a l’interés escènic des dels 3 anys fins als 15.

Així mateix, les instal·lacions del CCJ, totalment reformat i inaugurat en 2015, són més àmplies i accessibles pels alumnes i comptem amb més serveis. D’aquesta manera donaran més possibilitats als alumnes d’una escola que, any rere any, té més èxit entre els alcoians.

Per la seua part, Raül Llopis, regidor de cultura, destaca l’aposta pel teatre i la pedrera que està fent l’Ajuntament: “En aquesta ciutat, bressol del teatre, ens mereixem dotar als nostres xiquets i joves de totes les eines perquè coneguen, gaudisquen i practiquen el teatre”.

Seguidament afegeix que aquesta acció, “consolidarà una pedrera, posar la llavors de l’estima per aquesta art i crear molts espectadors. Són dues iniciatives magnífiques que ens asseguren continuar sent la ciutat del teatre que volem ser, apropant també les arts escèniques als pares i obrint-se a tot tipus de públic perquè el teatre vol i necessita també carrer, públic i participació”.

D’altra banda, tal com explica Maria Baca, regidora de joventut: “acollint l’escola municipal de teatre segur que podem crear sinergies amb la resta d’activitats que fem en el CCJ enfocades a diferents edats, així com amb les associacions juvenils amb les quals col·laborem”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *