foradia subscriutegrat

Dies de fred a la calor de les pàgines de El Gratis

• Balanç de com han sigut els Reis Mags • Un dels grans de les lletres alcoianes: Silvestre Vilaplana • Sant Antoni, amb la Protectora d’Animals d’Alcoi • A l’última en totes les notícies i esdeveniments • Pressupostos Municipals del 2017.

Aquests dies de neu han vingut com la prolongació del Nadal Alcoià. Per això una molt bona manera de passar aquests dies de fred és a la calor de les pàgines de El Gratis.

Primerament perquè hem de fer un balanç de com han sigut els Reis Mags (també els que es van celebrar a Batoi). Però també perquè, entre altres temes, tractem a fons la pobresa energètica: com la pressió popular ha aconseguit que els grans partits realitzen un pacte per donar solució a la gent que no té recursos per a calfar-se durant l’hivern.

Hem entrevistat, per altra banda, a un dels grans de les lletres alcoianes: Silvestre Vilaplana. Parlem amb ell sobre el seu nou llibre i sobre la memòria històrica (també sobre el moment històric que vivim).

Parlem també, amb motiu de la festivitat de Sant Antoni, amb la Protectora d’Animals d’Alcoi: sobre la imprescindible tasca que realitza aquesta amb els animalets.

Com no pot ser d’altra manera, a banda de reportatges, columnes i entrevistes tan interessants com els que publiquem, gràcies a les pàgines de El Gratis pots estar a l’última en totes les notícies i esdeveniments importants del nostre entorn.

Un dels més importants durant aquests dies ha sigut l’aprovació dels Pressupostos Municipals del 2017. Molt important tindre’ls en compte perquè comporten tots els projectes i despeses que l’Ajuntament realitzarà a la ciutat durant l’any. Per a assabentar-se en profunditat hem parlat amb representants polítics de tots els Grups Municipals: comparem perspectives, valoracions i opinions.

Tot això és una petita mostra del que trobareu a la publicació d’aquesta quinzena. Però n’hi ha molt més.

A soles comentar una última cosa: tenim un especial d’obres, reformes i interiorisme, per si teniu pensat realitzar a la vostra casa, oficina o treball qualsevol tipus de millora o reforma, que tingueu al vostre abast els millors serveis de la zona.

El Gratis, a la vostra papereria per tan sols 1 €.

Font: Rodrigo Paños./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *