foradia ivace

Compromís, EU i PSPV-PSOE denuncien que el PP no vulga el Fons de Cooperació Municipal

• Mostraran el rebuig a la decisió del PP en la Diputació de no participar al Fons de Cooperació Municipal • Alcoi rebria un total de 720.266 si la Diputació d’Alacant s’incorporara al Fons de Cooperació.

El pròxim dia 15 de març Compromís, EU i PSPV-PSOE es concentraran a les portes de la Diputació d’Alacant per a exigir la participació d’aquesta institució, que presideix el PP, al Fons de Cooperació Municipal engegat per la Generalitat Valenciana.

Amb aquesta iniciativa, pretenen mostrar el seu rebuig a la decisió del PP en la Diputació de no participar al Fons de Cooperació Municipal, la qual provocarà que els pobles i ciutats de la província reben la meitat del que arribarà als municipis de les províncies de Castelló i València.

Concretament, Alcoi rebrà al voltant de 360.000 euros per part del Fons de Cooperació Municipal de la Generalitat Valenciana, però rebria un total de 720.266 si la Diputació d’Alacant s’incorporara al Fons de Cooperació.

Amb aquesta concentració s’insisteix en la necessitat que els ajuntaments compten amb més capacitat econòmica i més autonomia a l’hora de decidir on han d’anar aqueixos recursos.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *