foradia cdturisme

Reunió a Ibi per avançar l’Acord Territorial per l’Ocupació i el Desenvolupament

• L'objectiu d'aquest pacte és millorar els nivells d'ocupació • Es van analitzar algunes de les propostes realitzades tant per les associacions com pels sindicats.

Divendres passat, 3 de març, els membres del Consell Rector de l’Acord Territorial per l’Ocupació i el Desenvolupament es van reunir a Ibi per a avançar en el compliment dels objectius establits en aquest acord territorial.

Un acord que va ser signat en novembre pels ajuntaments d’Alcoi, Ontinyent i Ibi com CC.OO., UGT i la Plataforma per la Reindustrialització Territorial (IBIAEFEDACCOEVAL).

L’objectiu d’aquest pacte és realitzar una profunda anàlisi de l’oferta (sector empresarial i agents socioeconòmics que treballen amb temes d’ocupació) i la demanda (informació obtinguda a través d’accions d’orientació personalitzada a demandants de diferents perfils) amb la finalitat de poder definir sobre la base d’açò, accions concretes i d’àmbit territorial que aconseguisquen millorar els nivells d’ocupació d’aquesta àmplia àrea.

En aquesta reunió es va presentar un nou document recopilatori que defineix en quin punt es troba el projecte ara com ara i també es van analitzar algunes de les propostes realitzades tant per les associacions com pels sindicats.

Al mateix temps s’està elaborant una base de dades de naus, així com diferents anàlisis i recopilacions de dades, per a definir amb tots ells els paràmetres que reflecteixen la situació d’aquest territori des del punt de vista laboral.

Rafael Serralta, Alcalde d’Ibi, assenyala queestem convençuts que amb ells aconseguirem un diagnòstic molt important del territori que ens servirà, una vegada finalitzat, per a definir polítiques actives d’ocupació que ajuden a millorar la empleabilitat dels ciutadans aturats d’aquesta àrea”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *