foradia camaraalcoi

Campanya solidària de la Plataforma contra el racisme amb Creu Roja, Càritas i ASHPROAL

• La Plataforma Crida Contra el Racisme ha estat present a tots els Mercadones d'Alcoi • Campanya de conscienciació sobre l’amenaça que suposa l’organització neonazi Lo Nuestro

Aquest dissabte, la Plataforma Crida Contra el Racisme ha estat present a tots els Mercadones d’Alcoi per a realitzar una arreplegada de menjar que es destinarà a Creu Roja, Càritas i ASHPROAL.

Aquesta arreplegada s’ha realitzat acompanyada d’una campanya de conscienciació sobre l’amenaça que suposa l’organització neonazi Lo Nuestro. De fa més de dos mesos, Lo Nuestro ha estat realitzant a Alcoi “una campanya sistemàtica d’arreplegades de menjar racistes, dedicada exclusivament per a persones d’origen espanyol”.

A més, segons la Plataforma contra el racisme, membres de Lo Nuestro, organització xenòfoba vinculada a altres com Hogar Social Madrid, acumulen antecedents penals i condemnes.

La campanya de la Plataforma Crida Contra el Racisme ha consistit en portar a terme una tasca informativa sobre la problemàtica a tots els veïns i veïnes que s’apropaven als supermercats, al mateix temps que se’ls animava a col·laborar en l’arreplegada de menjar solidària per a totes les persones desfavorides del municipi, sense cap tipus de segregació.

Els membres de la Plataforma expressen la seua alegria per l’acollida que la gent del carrer els ha donat: “pensem que aquest èxit és fruit de l’aposta clara per part de la ciutadania en la construcció d’uns barris integradors, multiculturals, solidaris i pacífics. Tot el que hem recollit, gràcies a la vostra solidaritat, anirà destinat a Creu Roja, Càritas i ASHPROAL, totes elles exemples d’organitzacions solidàries sense discriminacions de cap tipus”.

Font: Redacció./

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *