foradia pressupostparticipatiualcoi

Conveni entre la Conselleria d’Economia i Elclau Red per les finances ètiques i economia social

• El conveni està dotat amb una quantitat màxima de 40.000 euros per a 2017 i preveu la realització d'accions de promoció i difusió de les finances ètiques i solidàries • Es realitzaran esdeveniments de networking per a persones emprenedores que cerquen finançament per als seus projectes, juntament amb experiències testimonials.

El Ple del Consell ha autoritzat el conveni entre la Conselleria d’Economia, Sectors Productius, Comerç i Treball i Elclau Red per al finançament alternatiu i la promoció i gestió de finances ètiques i alternatives per a empreses i entitats d’economia social. El conveni està dotat amb una quantitat màxima de 40.000 euros per a 2017.

El conveni preveu la realització d’accions de promoció i difusió de les finances ètiques i solidàries, l’educació financera i la inversió socialment responsable, tant en el sector públic com en el privat. També l’organització del mes de les finances ètiques i solidàries amb l’objecte de difondre aquestes pràctiques, sensibilitzar a la ciutadania i consolidar-ho per als pròxims anys.

Així mateix, es difondrà i aplicarà una auditoria social a través d’accions formatives a les empreses i les organitzacions socials, i es realitzaran esdeveniments de networking per a persones emprenedores que cerquen finançament per als seus projectes, juntament amb experiències testimonials.

Aquest conveni s’emmarca en les mesures del Consell per a revitalitzar i recolzar el teixit productiu i afavorir l’engegada de noves activitats econòmiques, impulsant el desenvolupament de formes de finançament alternatives, ètiques i solidàries a la Comunitat Valenciana.

L’entitat Elclau Red per al finançament alternatiu és una associació sense ànim de lucre, la finalitat del qual és aconseguir un sistema socioeconòmic més just a través de la promoció i gestió de finances alternatives, ètiques i solidàries mitjançant el treball en xarxa de les organitzacions associades.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *