foradia subscriutegrat

El PSOE es mostra “obert a un debat transparent sobre les retribucions públiques”

• Des del PSOE incideixen en la idea que l’alcalde cobra “el que marca la llei” • I “consideren inacceptable que un partit com Guanyar qüestione l’ètica del sou dels polítics d’altres partits però no els seus"

Guanyar Alcoi va publicar un comunicat recentment demanant explicacions a l’alcalde d’Alcoi sobre el seu sou, 82.144 euros (56. 444 com a alcalde i 25.699 de la Diputació), i acusant-lo de manca d’ètica pels seus “guanys exorbitants”.

Tot seguit, des del PSOE han respost dient que “consideren inacceptable que un partit com Guanyar qüestione l’ètica del sou dels polítics d’altres partits però no els seus mentre continuen cobrant-los tots els mesos”.

Des del PSOE alcoià comprenen que potser excessiu per a molts ciutadans que l’alcalde d’Alcoi cobre 56. 444,67 euros com a alcalde, però assenyalen que és “menys que alguns funcionaris del mateix Ajuntament”, i tan sols 6.000 més que la regidora de Guanyar, Estefania Blanes. En aquest cas, “alguns també ho poden considerar excessiu”.

En aquest sentit, Guanyar replica que els seus regidors cobren com a màxim 1.912 euros al mes, tal com contempla el codi ètic de la formació, la resta la destinen al Grup Municipal.

Tanmateix, els socialistes consideren que “Guanyar manipula les dades a la nota de premsa, ja que no comparen el sou de l’alcalde d’Alcoi amb els sous d’altres alcaldes sinó la seua declaració de la renda manipulant la informació i faltant a la veritat ja que no comparen declaracions de la renda amb declaracions de la renda”.

En qualsevol cas, des del PSOE incideixen en la idea que l’alcalde cobra “el que marca la llei” i es mostren “oberts a un debat transparent sobre les retribucions públiques on faça falta però no a permetre que aquest debat el vulga rendibilitzar políticament un partit que, estan a les institucions, no fa res per canviar això”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *