foradia pressupostparticipatiualcoi

Climent inaugurarà la cinquena edició de la Fira Home Tèxtils Premium by Textilhogar

41 empreses valencianes participen en la fira, el 72% del total · El conseller vol mostrar el seu suport al sector en un certamen convertit en referent a nivell europeu

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, inaugura la Fira Home Tèxtils Premium by Textilhogar 2019, que obri les seues portes avui fins al 13 de setembre a la Caixa Màgica de Madrid.

Climent vol mostrar el seu suport a un sector que ha superat una important crisi i ha mostrat la seua capacitat per a recuperar el lideratge a través de la inversió en innovació, disseny i de una aposta per la internacionalització.

Aquesta fira, organitzada per Fira València amb el suport de l’Associació sectorial Ateval, és l’única especialitzada en el sector de Tèxtils per a la Llar i la Decoració, i s’ha convertit en el principal referent d’Europa en el segon semestre de l’any.

Entre els diferents suports de la conselleria al certamen, destaca la missió de compradors i prescriptors organitzada per Ivace Internacional i Ateval. En la present edició exposaran els seus productes un total de 68 empreses espanyoles i portugueses, el 72% de les quals és de la Comunitat Valenciana. Aquest certamen convoca a un perfil molt professional de visitant: arquitectes d’interior, escaparatistes, dissenyadors, botigues de decoració i regal i especialistes en tèxtils per a la llar i la decoració. Les 68 empreses expositores exhibeixen una oferta de 163 marques, amb un estricte paràmetre de qualitat.

A la inauguració de la Fira de Textilhogar assitiran també el regidor d’Ocupació i Empresa d’Alcoi, Alberto Belda, així com l’alcalde, Toni Francés, que arriben a Madrid aquesta la vesprada.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *