foradia ivace

El Club de fans de Camilo Sesto d’Alcoi present a l’homenatge protagonitzat per Ángela Carrasco i Paco Arrojo

• Camilo Sesto va rebre un homenatge amb l'espectacle “Quererte a ti”, de la mà de l'artista guanyadora d'un Grammy Llatí Ángela Carrasco i del carismàtic cantant Paco Arrojo • Allí va estar present el Club de Fans Camilo Sesto d'Alcoi amb els seus representants i simpatitzants, tant d'Alcoi com d'altres punts d'Espanya i d'Amèrica Llatina. • Segons el Club de Fans d'Alcoi, aquesta va ser "una nit única, impressionant i irrepetible, la màgia va inundar el Teatre Serrano".

Camilo Sesto va rebre un homenatge amb l’espectacle “Quererte a ti”, de la mà de l’artista guanyadora d’un Grammy Llatí Ángela Carrasco i del carismàtic cantant Paco Arrojo. L’organització, Infinity Esdeveniments i Produccions, va procurar un cuidat repertori amb imatges on es repassa la trajectòria dels cantants amb les millors cançons compostes per Camilo Sesto.

La cita va tindre lloc al Teatre Serrano de Gandia, i es va dur a terme sota la batuta del director Vicent Martí Ferrer, al costat de la Unió Artístico-Musical Sant Francesc de Borja, banda de la localitat de Gandia.

Allí va estar present el Club de Fans Camilo Sesto d’Alcoi amb els seus representants i simpatitzants, tant d’Alcoi com d’altres punts d’Espanya i d’Amèrica Llatina.

Segons el Club de Fans d’Alcoi, aquesta va ser “una nit única, impressionant i irrepetible, la màgia va inundar el Teatre Serrano, la banda va sonar com mai, impecables motius del mestre Francisco Andreu Comos, impecables veus en els cors (Aisha, Laia i ÁngelÁngela meravellosa i amb un Paco Arrojo impressionant que no sembla d’aquest planeta”.

Óscar Francés, company del periòdic El Gratis i simpatitzant del Club de Fans, que va estar també present a l’acte, comenta que va ser “una nit inoblidable on la màgia de l’espectacle ens va emocionar a tots els presents“. Per a ell va ser un feliç retrobament “després de 23 anys, amb la gran artista i amiga Ángela Carrasco, una bella dona que desprén amor i bondat per cada porus de la seua pell“.

L’espectacle, en definitiva, va gaudir d’un èxit tant d’assistència com de celebració. De fet ja està treballant-se celebrar-lo a altres localitats. I en concret existeix interés a dur-lo a terme a Alcoi.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *