foradia subscriutegrat

En marxa la licitació de les obres del CADA, futura subseu de l’IVAM

• Segons preveu el Govern d’Alcoi el CADA obrirà les seues portes en 2018, una vegada constituït com a subseu de l’IVAM. • Les empreses tindran fins al dia 23 d’aquest mes per presentar les seues ofertes

Segons preveu el Govern d’Alcoi el CADA obrirà les seues portes en 2018, una vegada constituït com a subseu de l’IVAM.

Primer s’han de realitzar les obres de la seua reforma, el cost de les quals serà de 593.211 € amb IVA. Així consta en el plec de condicions pel qual la Fundació CAM licitarà els treballs i el subministrament de material.

Les empreses tindran fins al dia 23 d’aquest mes per presentar les seues ofertes. L’inici de les obres, d’una duració de quatre mesos, es produirà en els 30 dies posteriors a la signatura del contracte.

En total seran un màxim de 20 operaris els que duran a terme les actuacions de millora, valorades en 490.257,56 euros sense IVA. D’acord al plec de condicions, els treballs se centraran en la reparació de deficiències i en la instal·lació d’un sistema de climatització. A més d’aquestes dues actuacions, s’actuarà sobre la senyalística, el sistema elèctric i d’il·luminació, la jardineria, o els apartats de seguretat i control de qualitat.

Les empreses hauran d’assegurar la seua solvència econòmica i financera durant el període de vigència del contracte. Així mateix, seran rebutjades les ofertes amb preus anormalment baixos. En cas que cap oferta presente la totalitat dels requisits, el concurs serà declarat nul. El plec de condicions pot ser descarregat íntegrament a la web de la Fundació CAM.

A la inversió realitzada per la Fundació CAM, s’ha de sumar la de l’IVAM, que amb 400.000 euros anuals gestionarà la primera planta de l’edifici, i la de l’Ajuntament d’Alcoi, que destinarà 250.000 euros per tal d’assumir el funcionament ordinari del centre i la gestió de la segona planta.

Tal com va afirmar l’alcalde Toni Francés a propòsit de la signatura del protocol: “fem realitat una necessitat que tenia la ciutat i també el País Valencià; es tracta d’un projecte de descentralització i vertebració que aposta per tots els territoris d’un país tan ric i plural com és el nostre”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *