foradia subscriutegrat

Inaugurada la nova seu central de Caixa Ontinyent

• Un nou edifici que dota a l'entitat de capacitat per a oferir els serveis més avantguardistes i consta de set plantes • L’acte ha comptat amb la presència, entre altres, del President de la Generalitat, Ximo Puig, qui ha assenyalat que “Caixa Ontinyent és el cor del nostre xicotet sistema financer valencià"

Caixa Ontinyent ha inaugurat la seua nova seu central. Un nou edifici que dota a l’entitat de capacitat per a oferir els serveis més avantguardistes i consta de set plantes, cinc d’elles destinades a oficines, un semisoterrani i una planta destinada a cafeteria i terrassa; reuneix els serveis centrals de l’entitat (negoci, operacions i mitjans, assessoria jurídica, oficina digital, riscos, recursos humans, planificació i control, presidència, direcció i secretària); disposa dels més moderns dispositius d’eficiència energètica i compta amb mesures de seguretat en tres nivells: accessos i circulació (dades biomètriques), protecció de persones i elements, i ciberseguretat.

L’acte ha comptat amb la presència del President de la Generalitat, Ximo Puig, el Conseller d’Hisenda, Vicente Soler, el Director General de l’Institut Valencià de Finances, Manuel Illueca, el President de la Diputació de València i Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, el Director General de l’entitat, Vicente Penadés, membres del Consell d’Administració i de la Comissió de Control de la Caixa així com l’equip directiu, portaveus dels grups municipals d’Ontinyent, representants d’associacions empresarials i participants en el projecte de rehabilitació.

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha subratllat que és un dia de profunda alegria per als valencians, perquè “Caixa Ontinyent és el cor del nostre xicotet sistema financer valencià. És l’exemple que es poden fer les coses bé”. Al mateix temps, ha felicitat a l’entitat per la seua nova seu ja que “aquest edifici arreplega el sentir de Caixa Ontinyent: modernitat, arrelament a un territori i compromís permanent amb la seua gent. Enhorabona”.

El President de la Diputació de València i Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha assenyalat que “quan vam arribar al govern, em preguntava quin model volia seguir, qui podia ser el nostre exemple i el vaig trobar en Caixa Ontinyent perquè combina a la perfecció la prudència, la capacitat per a avaluar riscos, l’arrelament al territori i la capacitat d’innovar. La passió en el seu treball és probablement la recepta màgica que justifica aquests 133 anys d’història”.

Per últim, el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ha destacat que amb la nova seu central “s’ha aconseguit concentrar en un únic edifici tots els serveis centrals; s’ha dotat dels mitjans d’avantguarda per a seguir millorant en la qualitat dels serveis; incorpora instal·lacions que permeten la màxima eficiència energètica; i aporta modernisme al tradicional barri de Poble Nou en el qual se situa, contribuint a la revitalització del casc històric i a la seua recuperació social i econòmica”.

Així mateix, s’ha mostrat optimista per a afrontar el futur de l’entitat perquè “comptem amb experiència i sabem adaptar-nos a les circumstàncies i canvis socials i econòmics, amb la confiança dels nostres clients, amb el suport de les nostres institucions, i tenim uns òrgans de govern implicats i un equip directiu i un personal molt qualificat”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *