lasarga

L’oferta tèxtil de l’Alcoià i el Comtat s’exhibeix en la fira més important d’Europa, Heimtextil

• 19 empreses de l'Alcoià i el Comtat mostren la seua oferta tèxtil en la fira del sector de decoració i llar més important d'Europa, Heimtextil 2018 • Són al voltant de 69.000 els visitants i professionals de 140 països els que presenciaran la Fira Heimtextil.

19 empreses de l’Alcoià i el Comtat mostren la seua oferta tèxtil en la fira del sector de decoració i llar més important d’Europa, Heimtextil 2018, celebrada en Frankfurt, Alemanya, des del dilluns 9 fins al divendres 12 de gener.

Són al voltant de 69.000 els visitants i professionals de 140 països els que presenciaran la Fira Heimtextil. En ella, es poden trobar vora de 2.900 expositors amb les últimes col·leccions i tendències en el sector textil: per al dormitori, cambra de bany i tèxtils de taula, així com teles per a les finestres, parets, pisos, mobles i altres productes de decoració.

De les comarques de l’Alcoià i el Comtat estaran presents les següents empreses: Textiles Frau Pérez, Antecuir, Colorprint Fashion, Comersan, Fernando Cerdá Blanes e Hijos, Francisco Jover, Gonzaga Export, Textiles Joyper, Hijos de Antonio Ferre, Interfabrics, Juan Campos, Textiles Olcina, Viuda de Rafael Gandía,Textiles Pastor, Textiles Visatex, Textilia, Trechel España, Vanico y Globaltex Home.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *