foradia subscriutegrat

Home Tèxtils Premium by Textilhogar 2018 renova i reforça la seua imatge

• Home Tèxtils Premium by Textilhogar 2018 presenta la seua nova identitat visual, en la qual es reforça els seus principals senyals d'identitat: fira prèmium, d'avantguarda i estil i amb una aposta decidida pel sector • Aquests dies el certamen ha estat present a Frankfurt de la mà de ATEVAL – Home Tèxtils From Spain per a donar a conéixer a diferents signatures nacionals i internacionals

Home Tèxtils Premium by Textilhogar 2018 presenta la seua nova identitat visual, elaborada de la mà del jove estudi valencià de disseny Granissat i en la qual es reforça els seus principals senyals d’identitat: fira prèmium, d’avantguarda i estil i amb una aposta decidida pel sector i el millor tèxtil per a la llar, decoració i tapisseria ‘made in Spain’.

En aquest sentit, segons han apuntat els creatius d’aquest estudi, s’ha cercat “un equilibri entre l’elegància, l’atractiu visual i l’essència de la mateixa fira” per a realitzar una imatge en la “basada en l’entramat dels teixits, ja que això simbolitza la base de qualsevol tela. Aquestes trames es presenten d’una manera modernitzada amb un degradat de colors càlids, del groc al magenta”.

Tot açò “ens remet al sector tèxtil en tots els seus àmbits, però també a la quantitat de llaços empresarials que es generen en la Home Tèxtils Premium”.

Es tracta que tots els professionals vinculats al sector empaticen amb la fira, referent del sector, identificant que es tracta d’una trobada d’alt nivell. En definitiva, segons assenyalen, s’ha apostat per “una imatge elegant, prèmium i actual, molt a l’estil del disseny d’avantguarda europeu”.

Promoció comercial a Frankfurt

La nova imatge de Home Tèxtils Premium by Textilhogar s’engega de cara a la quarta edició d’aquesta cita, que se celebrarà del 12 al 14 de setembre de nou en el recinte de Caixa Màgica de Madrid, i ja està present en els diferents suports que la fira està desenvolupant en la seua campanya de comercialització.

Precisament, aquests dies el certamen ha estat present a Frankfurt de la mà de ATEVAL – Home Tèxtils From Spain per a donar a conéixer a diferents signatures nacionals i internacionals la pròxima convocatòria de Home Tèxtils Premium by Textilhogar 2018, que en la seua última edició va presentar una oferta de 171 signatures i marques i va rebre a 2.370 compradors, dels quals 150 eren estrangers de 49 països.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *