foradia pressupostparticipatiualcoi

Avança el treball entre polítics i empresaris per les millores industrials de les comarques

• Contínua el diàleg entre polítics i empresaris per a millorar les àrees industrials de les comarques de la Vall d'Albaida, l'Alcoià-Comtat i la Foia de Castalla. • Des de la Plataforma per la Reindustrialització Territorial es va ratificar el treball del Projecte de Llei d'Àrees Industrials, ja que "posa el focus en les àrees industrials, tal com des de l'inici de la legislatura va demanar"


Contínua el diàleg entre polítics i empresaris per a millorar les àrees industrials de les comarques de la Vall d’Albaida, l’Alcoià-Comtat i la Foia de Castalla. Els representants empresarials, organitzats en la Plataforma per la Reindustrialització Territorial, s’han reunit recentment de nou amb membres de la Generalitat, com Blanca Marín i Rafael Briet i de diferents ajuntaments, com Toni Francés, per a seguir treballant el Projecte de Llei d’Àrees Industrials.

Des de la Plataforma es va ratificar el treball del Projecte de Llei d’Àrees Industrials, ja que “posa el focus en les àrees industrials, tal com des de l’inici de la legislatura va demanar la Plataforma a la Generalitat per mitjà del Projecte AIC (Àrees Industrials de Qualitat)“.

El Projecte AIC ha permés impulsar les ajudes a les millores de les àrees per un import de més de 12.000.000 d’euros que els ajuntaments de les comarques on actua la Plataforma van rebre l’any passat de la Generalitat. Aquestes ajudes s’estendran a totes les comarques valencianes, la qual cosa permet, des de la realització d’accions de política industrial, ajudar a vertebrar territorialment el País Valencià.

Igualment, aquesta iniciativa legislativa es basa en les peticions que la Plataforma va fer a través d’AIC per a dur a terme una classificació de les àrees industrials basada en les infraestructures i serveis que oferisquen a les empreses i d’engegar una política incentivadora de promoció de les empreses allí situades i les que un futur puguen implantar-se.

Tots els assistents a la reunió han conclòs que s’ha de seguir treballant en aquest clima de diàleg constructiu, que permet que els responsables polítics coneguen de primera mà la realitat empresarial del territori a través dels seus representants empresarials agrupats en la Plataforma per la Reindustrialització Territorial (COEVALFEDACIBIAE).

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *