Foradia ajualcoitel

Alcoi tanca els pressupostos 2017 amb superàvit però incomplint la “regla de gasto” de Montoro

• “L'Ajuntament d'Alcoi es troba en el seu millor moment econòmic”, expressa la regidora d’Hisenda, Vanessa Moltó. • Amb tot això, “Montoro ens diu que hem gastat massa, ens diu que hem incomplit la 'regla del gasto' en 1,5 milions d'euros”.


Les xifres econòmiques de l’Ajuntament d’Alcoi, després del balanç pressupostari de l’any 2017, han resultat positives, “l’Ajuntament es troba en el seu millor moment econòmic”, expressa la regidora d’Hisenda, Vanessa Moltó.

Els pressupostos de l’any 2017 s’han tancat amb un superàvit de 2 milions. El romanent de tresoreria, després d’anys en negatiu, ha sigut de 38.288€. L’endeutament de la ciutat dóna la xifra històricament baixa, d’un 45%. I la mitjana de pagament dels proveïdors és de 5 dies.

Amb aquestes xifres, l’Ajuntament té “un estat de sanejament sense precedents”, segons valora la regidora d’Hisenda, Vanessa Moltó.

Amb tot això, “Montoro ens diu que hem gastat massa, ens diu que hem incomplit la ‘regla del gasto’ en 1,5 milions d’euros”.

Moltó li demana al senyor Montoro, o al PP, “que vinga i diga d’on haguera llevat o impedit que es gastaren 1,5 milions d’euros al present any que ja deixem, enrere i on hem anat assolint inversions i gastos molt necessaris per a la nostra ciutat en qüestions de manteniment, d’infraestructures, de polígons industrials, serveis socials, smart city, etc”.

La conseqüència d’aquesta llei és que el pressupost d’enguany haurà de bloquejar 1,5 milions d’euros, “ho farem de les partides de personal on sempre es genera un estalvi del voltant de 2 milions”.

Font: Redacció./


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *