foradia barnasants

30 Barbers i estilistes ofereixen els seus serveis a La Glorieta en benefici de SOLC

• 30 barbers i estilistes de tota Espanya oferiran els seus servicis per una aportació de 8 euros que es destinarà a SOLC • Es tracta de "Desmelena't per una bona causa", un esdeveniment que es durà a terme el pròxim diumenge dia 15 d’abril a la Glorieta, entre les 10 h i les 15 h.


30 barbers i estilistes de tota Espanya oferiran els seus servicis per una aportació de 8 euros que es destinarà a l’associació per la lluita contra el càncer SOLC. Es tracta de “Desmelena‘t per una bona causa“, un esdeveniment que es durà a terme el pròxim diumenge dia 15 d’abril a la Glorieta, entre les 10 h i les 15 h.

Un dels organitzadors, Mario Sancho, avança que també es podrà gaudir de servei de cantina, jocs unflables, i actuacions musicals en directe de Ceda el Paso, Perversió, Cuatre pa un coto y Grupo Flamenco de Begoña Moral-Centro de Danza B&B.

L’aportació dels 8 euros també inclou dret a una ració de paella i a participar en els sorteigs previstos a l’esdeveniment. Es podran aportar tan sols 5 euros, sense servici d’estilisme, però sí dret a participar en els sorteigs.

Els tiquets es podran adquirir de manera anticipada en la seu de SOLC (Carrer Sant Domènec, 8) fins al divendres 13, i durant el mateix dia de l’esdeveniment entre les 10 h i les 12 h.

La regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira, destaca el caràcter innovador del projecte, “el primer d’aquesta mena en el que ha col·laborat SOLC en els seus 19 anys d’existència” apunta Marcela Ripoll, presidenta de l’associació.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *