lasarga ajualcoipresuparticipa

La V Trobada de Contacontes de Penàguila acull nombrosos actes culturals i participants

• La V Trobada de Contacontes de Penàguila va viure un èxit de participació, amb vora 400 assistents que van gaudir d’una jornada cultural de diversió i bon ambient. • L'activitat s'emmarca dins del programa de difusió de la cultura popular

Fot de Diània Televisió

La V Trobada de Contacontes celebrada a Penàguila va viure un èxit de participació, amb vora 400 assistents que van gaudir d’una jornada cultural de diversió i bon ambient.

El públic, de totes les edats, va escoltar les històries dels contacontes convidats en aquesta edició: Lluís AbadAlmudena Francés, Francesc Gisbert, Eva Andújar, Miquel Puig, Víctor Labrado i Sílvia Colomer. El matí va estar amenitzat per l’actuació del cantant Dani Miquel i per l’acompanyament de la Muixeranga d’Alacant, que va fer diverses figures durant tot el recorregut.

L’activitat s’emmarca dins del programa de difusió de la cultura popular i està organitzada per la Coordinadora pel Valencià, la Casa Rural Valor de Penàguila, l’Ajuntament de la localitat i diverses entitats culturals.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *