foradia subscriutegrat

Alcoi comença a comptar amb els nous contenidors de brossa

• Comença la implementació i substitució dels nous contenidors de residus als carrers d’Alcoi. • Cal recordar que deixar objectes fora dels contenidors comporta sancions de fins a 750 euros, igual que les d’incompliment dels horaris d'ús


Comença la implementació i substitució dels nous contenidors de residus als carrers d’Alcoi. Aquests disposaran d’informació sobre els horaris i tipus de residus que han de contenir en en funció al seu color:

  • Verd: botelles i pots de vidre; des de les 8 del matí fins a les 11 de la nit
  • Blau: paper i cartó; durant tot el dia
  • Groc: envasos de plàstic, brics, aerosols i llaunes; durant tot el dia
  • Gris: la resta de residus que no es reciclen; entre les 19 hores i les 12 de la nit.

Cal recordar que, tal com marca l’ordenança d’Higiene Urbana, deixar objectes fora dels contenidors comporta sancions de fins a 750 euros, igual que les d’incompliment dels horaris d’ús Per sol·licitar el retirament a domicili de mobles, electrodomèstics o altres objectes cal telefonar al número gratuït 900101843.

Els nous contenidors són, segons l’Ajuntament, “més accessibles que faciliten que els residus es depositen sempre dins”: compten amb un dispositiu d’apertura amb el peu i altre amb la mà i amb un sistema d’amortiment de tancament.

“A poc a poc anem veient els canvis a la nostra ciutat, no és només un nou carro per a la neteja viària, és que ara es netejaran tots els carrers, cada dia i per primera vegada les urbanitzacions, també veiem cada dia les màquines netejant les voreres. Alcoi cada dia serà una ciutat més neta, no és cap promesa, és un fet que podrem comprovar”, afirma el regidor de Medi Ambient, Jordi Martínez.

Finalment, cal indicar que als polígons industrials ja no hi haurà contenidors. A cada empresa se li facilitaran els seus contenidors: “així aconseguim eliminar xicotets abocadors als polígons i que cada activitat gestione els seus residus industrials“, conclou, el regidor.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *