foradia subscriutegrat

200 joves s’incorporen a l’Ajuntament d’Alcoi durant un any

• La Generalitat Valenciana ha facilitat el contracte de 5.400 joves per desenvolupar treballs als diferents ajuntaments • La xifra dels joves en atur va arribar al 60%, en el País Valencià, en els últims anys. Enguany s’ha reduït significativament. La xifra d’atur total és de 15’6%.

La Generalitat Valenciana ha facilitat el contracte de 5.400 joves per desenvolupar treballs als diferents ajuntaments del territori, a través del programa Avalem Joves Plus. Alcoi és la tercera ciutat de la Comunitat que més recursos ha obtingut i que més joves ha contractat, 200.

Han donat les xifres l’alcalde, Toni Francés, i la directora general d’Ocupació i Formació del Servef, Rocío Briones. Han assenyalat que la xifra dels joves en atur va arribar al 60%, en el País Valencià, en els últims anys. Enguany s’ha reduït significativament. La xifra d’atur total és de 15’6%.

En el cas d’Alcoi, durant els dos últims anys s’ha reduït l’atur dels joves de menys de 30 anys: de 1.000 joves en estat d’atur s’ha passat a vora 750.

L’alcalde ha destacat que Avalem Joves Plus constitueix una porta a l’entrada al món laboral per part dels joves, ja que per a molts d’ells aquesta serà la primera experiència laboral. Dels 200 joves, 50 tenen estudis qualificats, i els altres 150 realitzaran tasques i treballs que no requereixen nivells tècnics i professionals superiors.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *