foradia pressupostparticipatiualcoi

‘Ací en el Centre d’Alcoi’, campanya de dinamització del barri

• L’objectiu és el d’aglutinar accions i activitats que es duen a terme en el centre urbà potenciant i reforçant la dinamització del barri sota una marca unificada. • Una de les claus del disseny de la campanya és la paraula ‘ací’: està formada per tres de les lletres de la paraula ‘Alcoi’.


La mesa del Centre d’Alcoi ha iniciat, amb el consens i participació dels partits polítics, associacions, veïnat i comerços, una campanya de disseny per la dinamització del barri: ‘Ací en el Centre’.

L’objectiu, tal com ha destacat l’alcalde d’Alcoi, és el d’aglutinar accions i activitats que es duen a terme en el centre urbà potenciant i reforçant la dinamització del barri sota una marca unificada..

Segons Pepe Valiente, dissenyador de la campanya, El barri del centre d’Alcoi està impulsant moltes activitats, però fins a dia d’avui no tenen la visibilitat necessària per a ser projectades entre la ciutadania. Amb la campanya ‘Ací en el Centre’ es vol promoure aquesta visibilitat.

Una de les claus del disseny de la campanya és la paraula ‘ací’, que a més de ser molt utilitzada per la població alcoiana, està formada per tres de les lletres de la paraula ‘Alcoi’.

Cal destacar el vídeo promocional amb el qual s’ha llançat la campanya. En ell, realitzat amb una destacada participació ciutadana, es remarquen moltes de les possibilitats i activitats que es duen a terme en el centre de la ciutat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *