foradia becasivace

Un investigador del Campus d’Alcoi rep la millor puntuació de la UPV d’ajudes postdoctorals

• El seu treball científic se centra en la substitució i millora dels plàstics d’origen petroquímic, que ocasionen greus problemes mediambientals • Amb els seus treballs s’estan desenvolupant fórmules per millorar la capacitat antioxidant dels plàstics

La puntuació més elevada dels candidats a les ajudes postdoctorals de la UPV ha sigut per a l’alumne del Campus d’Alcoi i doctor en Enginyeria i Producció Industrial, Daniel García García. Aquesta ajuda li permetrà continuar el seu treball científic sobre materials biodegradables.

El seu treball científic se centra en la substitució i millora dels plàstics d’origen petroquímic, que ocasionen greus problemes mediambientals. Amb els seus treballs s’estan desenvolupant fórmules per millorar la capacitat antioxidant dels plàstics, de manera que, incrementant el seu temps de degradació, es contribueix a la millora del medi ambient.

Cal destacar que aquest investigador ja va aconseguir en 2014 una ajuda del Ministeri d’Educació que li va permetre desenvolupar la seua tesi doctoral, relacionada igualment amb la millora i substitució dels plàstics d’ús industrial.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *