foradia subscriutegrat

Focus Pime a Alcoi: robòtica i visió artificial per augmentar la competitivitat empresarial

• “Serà un Focus molt pràctic i adaptat a les necessitats i tamany de les empreses de l'entorn”, segons comenta la directora general de l'IVACE, Júlia Company. • "Aquesta és una de les tecnologies que poden tindre un lloc a Alcoi i ser un sector futur d’ocupació".


Alcoi acollirà un Focus Pime dedicat a la robòtica i la visió artificial, el dia 15 de novembre. “Serà un Focus molt pràctic i adaptat a les necessitats i tamany de les empreses de l’entorn”, segons comenta la directora general de l’IVACE, Júlia Company.

L’espai en el qual s’ubicarà serà el Campus d’Alcoi de la UPV, entitat organitzadora, junt amb l’IVACE, el CEEI Alcoi-València i l’Ajuntament d’Alcoi. El seu contingut ha sigut presentat en roda de premsa a través de, a més de la directora de l’IVACE, Juan Ignacio Torregrosa, director del Campus, Manuel Gomicia, regidor de l’Ajuntament, Jesús Casanova, director general del CEEI Alcoi-València i Jaime Masiá, director del màster en Robòtica i Visió Artificial del Campus.

El tema a desenvolupar serà la robòtica i la visió artificial, un element que està revolucionant la producció, la qualitat i els serveis, i que resulta d’especial rellevància a l’hora d’augmentar la competitivitat de les empreses.

Durant la jornada es presentaran, mitjantçant professionals de l’àrea, diferents experiències empresarials d’èxit així com informació sobre diferents productes i solucions que ja s’estan implantant. També es donarà l’oportunitat als participants de visitar directament algunes empreses del nostre voltant que ja estan aplicant aquesta indústria a la seua producció.

La robòtica i la visió artificial és un element que té especial projecció al nostre entorn. Un dels principals motius ve de la mà del Campus d’Alcoi de la UPV, que està destacant pels seus avanços en l’àmbit i que, a més, enguany ha integrat dins de la seua oferta educativa el màster en Robòtica i Visió Artificial.

A més a més, tal com ens va comentar la directora de l’IVACE durant una entrevista que eixirà publicada al periòdic El Gratis de la segona quinzena de novembre, a Alcoi n’hi ha empreses preparades per a la seua incorporació i desenvolupament. Per tant, pensem que aquesta és una de les tecnologies que poden tindre un lloc i ser un sector futur d’ocupació.

En aquesta línia, Júlia Company afegeix que “Alcoi en el segle XIX no només produïa tèxtil sinó que també construïa maquinària que feia possible desenvolupar la indústria tèxtil. Per tant, pensem que no només hem de tindre indústria sectorial sinó que hem de tindre indústries potents que proporcionen aquesta nova tecnologia a les noves indústries. Per això enguany hem apostat per la robòtica en Alcoi. Les nostres indústries no poden perdre este pas“.

A través d’aquest enllaç es poden fer les inscripcions

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *