foradia elgrat

3.150 visitants a l’exposició ‘La Cavalcada, qui és qui?’ de la Fundació Mutua Levante

• Amb una mitjana de 100 visites diàries, aquesta iniciativa ha aportat el seu valor dins de la programació del Nadal Alcoià • En aquesta mostra, s'oferia una visió dels personatges de la Cavalcada dels Reis Mags d'Alcoi a través de dibuixos i un joc interactiu

L’exposició ‘La Cavalcada, qui és qui?’ de la Fundació Mutua Levante ha rebut un total de 3.150 visites al llarg de tot el mes de desembre, una mitjana de 100 visites diàries. Aquesta iniciativa ha aportat el seu valor dins de la programació del Nadal Alcoià, que ha posat en marxa l’Ajuntament.

En aquesta mostra, s’oferia una visió dels personatges de la Cavalcada dels Reis Mags d’Alcoi, a través de dibuixos de Rosana Crespo. Els assistents han lliurat 2.000 cartes als Reis i vora 1.500 persones han participat en el joc interactiu que completava el recorregut.

L’afluència de visitants, que s’ha mantingut constant des del dia de l’obertura fins a la jornada del tancament, ha desbordat totes les previsions dels organitzadors. Destaca l’assistència de grups escolars i de grups organitzats que han arribat des de Múrcia, València, Gandia, Alacant, Elx o El Campello.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *