foradia subscriutegrat

Les patronals empresarials de les comarques demanen compromisos als partits polítics

• Dignificació de la Formació Professional, polítiques industrials, agilització dels tràmits administratius, avanços en l’autoconsum energètic... • Aquestes demandes han sigut desenvolupades a un document que serà entregat als representants dels diferents partits polítics.

Dignificació de la Formació Professional, polítiques industrials, agilització dels tràmits administratius i avanços en l’autoconsum energètic, són algunes de les demandes polítiques dels representants empresarials de les comarques de l’Alcoià, el Comtat, la Foia de Castalla i la Vall d’Albaida.

La Plataforma per la Reindustrialització Territorial, (composta per les patronals de COEVAL, FEDAC i IBIAE) demana als partits polítics, davant les noves eleccions, que es comprometen a incloure als seus programes electorals mesures concretes que consideren necessàries per al desenvolupament empresarial i productiu dels municipis de les comarques; i, conseqüentment, dur-les a terme.

Algunes altres de les demandes que consideren necessàries són: el foment de l’emprenedoria industrial, l’atracció de projectes industrials a la zona i una política activa de retenció del talent territorial. Aquestes demandes han sigut desenvolupades a un document que serà entregat als representants dels diferents partits polítics.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *