foradia pressupostparticipatiualcoi

Tot preparat a la Zona Nord per a gaudir de les festes en la 41 Setmana dels Barris

Demà dijous 20 de juny s'inicien les activitats, fins el 29 de juny.

Com tots els anys l’Associació te una cita amb els  veïns dels Barris de  la Zona Nord, organitzant la 41 Setmana dels Barris. Aquest any amb l’objectiu de que tots, amics, familiars i coneguts gaudiu d’uns dies de convivència amb els actes que han preparat amb molta il·lusió els membres actius de l’associació zona nord.

Demà dijous 20 de juny s’inicien les activitats, fins el 29 de juny. Actes com el dia de les bicicletes, el ros, sopar-entradeta, les exhibicions de ball i cant, que any darrere anys ja formen part de la setmana dels barris.

FESTES A LA ZONA NORD. 41 SETMANA DELS BARRIS. DEL 20 AL 29 DE JUNY DE 2.019  Activitats: Festes als Barris Alcoi: Zona Nord

Dijous 20 de juny

 • – 19:30h: Balls de saló i balls infantil i juvenil dels alumnes d’Aprenguem Junts a càrrec de Noel Barroso. Lloc: Amfiteatre Amando Blanquer.

Divendres 21 de juny

 • – 08:00h: Plantà de la foguera, a la Plaça de la Foguera.
 • – 18:00h: Inauguració de l’Exposició de Pintura dels membres del curs de pintura d’Aprenguem Junts. Dies d’exposició del 21 al 27 de Juny. Horari 18:30 a 21h. Lloc: Seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord, c/ San Juan Bosco, 20.
 • – A les 20h. Amb motiu del dia internacional del ioga, G.A.I.A. organitza un encontre pels seguidors del ioga. Dirigeix el mestre de Ioga, Joan C. Miró. Lloc: Parc Zona Nord. Zona prolongació dels tubs. (de patinatge) acudeix amb matalasset.

Dissabte 22 de juny

 • – 18h. Exhibició partida de pilota valenciana entre jugadors d’“Alcoi i Benifallin”. Lloc: c/ Joan Martorell, prop del Col·legi Arnauda, encreuament amb c/Pare Poveda.
 • – 20h. ACTUACIÓ DE LA PARRANDA “EL PORTELL” DE CASTALLA – Música de Cants de les Illes Canaries, Boleros, e.t.c. Lloc: Amfiteatre Amando Blanquer – Parc Zona Nord.

Diumenge 23 de juny

 • – 09h: CAMPIONAT DE PETANCA “MELÉ” als terrenys de la Plaça d’Al-Azraq, esmorzar de “coca en farina i tomaca”. Organitza el Club Boles Alcoi. Patrocina l’Associació de Veïns. (Inscripcions a partir de les 08:30h).
 • – 11:30h: VOLTA CICLISTA ALS BARRIS. Inscripció des de les 10:30h. en la seu de l’Associació. C/ San Juan Bosco, 20. Finalitzada la volta tornada a la seu de l’Associació on se sortejaran regals per als participants. Organitza Unió Ciclista d’Alcoi i l’Associació de Veïns. Lloc: Seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord. San Juan Bosco, 20. Patrocina Mutua de Levante
Foguera Zona Nord

DIA CENTRAL DE LA SETMANA Dilluns 24 de juny

 • – 19:30h: CONCENTRACIÓ DE DISFRESSES al Parc de Caramanxel per a participar en la cercavila animada per la companyia SCURA, que us conduirà fins a l’Amfiteatre Amando Blanquer. Una vegada a l’amfiteatre actuació de teatre per SCURA PLATS. Lloc: Amfiteatre Amando Blanquer.
 • – 21:30h: SOPAR DE CABASSET a la seu de l’Associació de Veïns per a participar a les 23:30h. en la cercavila amb torxes i el Grup de Dolçaines “El Rebuig”, que ens conduirà fins a la foguera per l’avinguda de la Hispanitat. Lloc: Seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord. c/San Juan Bosco, 20.
 • – 0:00h: CREMÀ DE LA FOGUERA. Tots reunits al voltant de la foguera li botarem foc. Lloc: Plaça de la Foguera.
 • – 20:30h. TARDA FLAMENCA: Actuacions del “Coro Rociero La Amistad”. També actuaran EL BALLET DE DANÇA “AL-AZRAQ”. Organitza La Casa d’Andalusia d’Alcoi. Lloc: Amfiteatre Amando Blanquer.

Dimarts 25 de juny

 • – 18:30h: CONCERT DE POLS I PUA a càrrec dels alumnes d’Aprenguem Junts.
 • Lloc: Seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord. c/San Juan Bosco, 20.
 • – 19:30h. Actuació OSA La Jove Orquestra Simfònica Alcoiana. Lloc: C/Teodoro Llorente.

Dimecres 26 de juny

 • – 19:30h: ACTUACIÓ ALUMNES de CP Miguel Hernández, Col·legi José Arnauda, Col·legi Esclaves, Salesians Juan XXIII i de l’Estudi de dança Maite Ponsoda. Lloc: Amfiteatre Amando Blanquer.

Dijous 27 de juny

 • – 19:30h. Actuació OSA – La Jove Orquestra Simfònica Alcoiana. Lloc: Al Carrer Espai de les Esclaves.
 • – 22:30h. Tots al CINEMA amb la pel·lícula “CAMPEONES”. Lloc: Amfiteatre Amando Blanquer – Parc de la Zona Nord.

Divendres 28 de juny

 • – 19:30h. A la seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord, c/San Juan Bosco, 20, DOCUMENTAL TRILEROS DEL AGUA DIRECTOR RICARDO GAMA presentat per la Plataforma Iniciativa de la Gestió Pública de l’aigua.
 • – 22:30h. ACTUACIÓ DEL GRUP MUSICAL POP ROCK “GERMANS-BROTHERS D’ONTINYENT”. Lloc: Amfiteatre Amando Blanquer.

Dissabte 29 de juny · Sopar entradeta

 • – 21:00h. L’OLLETA AL CARRER, sopar de germanor al carrer de l’Associació.

Podeu retirar els tiquets del 17 al 20 de Juny de 18h. a 20h. en la seu de l’Associació de Veïns al preu de 6€ soci, 9€ no soci, hi haurà un menú infantil que consistirà en “montaditos”, papes, cacaus i beguda a preu de 2€. (Qualsevol dubte podeu cridar al telèfon del responsable Álvaro 634430230).

– 23:30h: ENTRADETA POPULAR. Desfilada pels carrers del barri. En l’entradeta pot participar tothom. No es talleu i participeu!. Itinerari de l’entradeta: c/Ausiàs March (mercat) – c/Terrassa – Avinguda Hispanitat – c/Sabadell fins al pont de l’Amfiteatre on finalitzarà.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *