foradia aproop

51 participants i art en la tercera exposició d’Històries de Joguets a Ibi

La mostra està disponible del 12 de juliol fins el 15 de setembre al Museu del Joguet

Mig centenar d’artistes en estat pur exposen en el Museu Valencià del Joguet d’Ibi fins el setembre en la tercera edició de la mostra Històries de Joguets.

Des de l’any 2017, el Museu del Joguet i l’Associació Artística de la Vall del
Joguet- Engafat han creat una simbiosi perfecta per a donar l’oportunitat a creadors, artistes i altres persones interessades en l’art, de poder exposar les seues propostes en un lloc privilegiat, com són les instal·lacions del Museu i destacar, així, la qual cosa el joguet ha provocat econòmica, social i culturalment en la localitat, a través de diferents punts de vista i amb tècniques expositives molt diferents.

Inauguració i diferents activitats

El divendres 12 de juliol, a les 20.00 hores, tindrà lloc la inauguració de l’exposició en el Museu del Joguet. A més, dins de l’exposició s’han organitzat una sèrie d’activitats que la complementen, com és el Taller d’elaboració de Fanzine, el 26 de juliol.
També tindrà lloc el dissabte 7 de setembre una visita guiada a l’exposició, organitzada conjuntament amb l’Associació de persones
sordes d’Alcoi i Comarca, així com un mercat ambulant artístic en la plaça Nicolás Payá Jover, exteriors del museu.
L’últim cap de setmana de setembre, Engafat organitza un Taller d’Art i
Il·lustració, a càrrec de l’il·lustrador, professor i famós artista alacantí, Arly Jones, que va treballar en la preproducció de “Chico i Rita”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *