foradia cdturisme

Acaba el nou programa de voluntariat de prevenció d’incendis amb personal tècnic d’Avalem Experiència

Enguany s'han fet 6 torns, entre l'1 de juliol i 9 d'agost. Donat l'èxit del format, l'any que ve s'ampliarà a tot l'estiu

Aquest estiu s’ha estrenat una nova forma de fer voluntariat de prevenció d’incendis. Personal tècnic d’Avalem Experiència van preparar un programa de voluntariat que completa la vigilància forestal de prevenció d’incendis amb la formació ambiental dels voluntaris.

Per a fer-ho possible, s’han programat permanències setmanals en La Safranera, de dilluns a divendres, on han realitzat activitats de coneixement del medi durant els matins. Per les vesprades han comptat amb la col·laboració de voluntaris de protecció civil per a coordinar la vigilància i el trasllat dels voluntaris.

La vigilància forestal, s’ha realitzat amb dues parelles en 2 torres de vigilància en la Font Roja i Mariola. (4 voluntaris). També amb dues parelles en bicicleta elèctrica en les zones de via verda, Estepar, Racó Sant Bonaventura, entre d’altres (4 voluntaris) i una parella de Protecció Civil amb vehicle 4×4 per recolzar tots els voluntaris.

Aquest voluntariat està subvencionat per la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *