foradia subscriutegrat

El PP lamenta que es descarte ampliar la carretera CV-70 Alcoi-Benidorm per ser considerada una ruta paisatgística

La conselleria anyadeix que “existeixen itineraris alternatius per vies d'alta capacitat per a la comunicació entre L'Alcoià i El Comtat amb la costa”.

Carretera CV-70 Alcoi-Benidorm al seu pas per Confrides./

La Generalitat Valenciana descarta el projecte de fer una via més rapida i amb l’ampliació de la carretera CV-70 entre Alcoi i Benidorm. La Conselleria d’Obres Públiques ha qualificat la via com a ruta paisatgística i preval l’entorn natural del trajecte.

A causa de les seues característiques tècniques i donat l’entorn natural i paisatge de gran valor que travessa, es considera més apropiada la seua inclusió en el Programa de Rutes Paisatgístiques”, assenyalen de la conselleria.

La conselleria anyadeix que “existeixen itineraris alternatius per vies d’alta capacitat per a la comunicació entre L’Alcoià i El Comtat amb la costa”.

Quique Ruiz, lamenta la decisió del Govern valencià, per no atendre l’al·legació del PP ni la moció aprovada en el Ple d’octubre de 2018 amb el suport del PSOE i explica que “no consisteix a construir una autovia, sinó a ampliar l’únic carril per sentit que ja existeix, eliminar corbes i evitar el pas per l’interior dels nuclis urbans dels municipis”.

Ruiz assenyala que les alternatives, de moment de pagament, “suposen una distància major, la qual cosa implica un major cost en combustible i en contaminació”.

El regidor lamenta que haja descartat un projecte que perseguia augmentar la competitivitat de l’interior, ja que pretenia millorar l’accés de les empreses que treballen en la costa i oferir facilitats al fet que el turisme del litoral puga conéixer la nostra comarca”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *