foradia subscriutegrat

Xàtiva acull aquest diumenge la VI Cursa i marxa solidària per la lluita contra el càncer

La prova Runcancer constarà d’una cursa de 6,5 km i una marxa de 4 km, amb un preu d’inscripció de 5 euros

Xàtiva celebrarà aquest diumenge la seua VI Cursa i Marxa Solidària organitzada per l’Assemblea Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. La prova, incorporada al V Circuit Provincial ‘Runcancer’, és una de les 18 curses i 80 marxes que es celebren en diferents localitats de la província de València.

La cita comptarà amb dues proves diferents: una cursa competitiva de 6,5 kilòmetres, que s’iniciarà a les 10 del matí, i una marxa no competitiva de 4 kilòmetres, que començarà pocs minuts després de l’eixida de la carrera, des de l’Albereda Jaume I a l’alçada de l’Ajuntament de Xàtiva.

El preu d’inscripció, que es destinarà íntegrament a la lluita contra el càncer, és de 5 euros, amb l’opció d’adquirir també la samarreta commemorativa, per altres 5 euros. A més a més, s’obsequiarà als participants amb una motxilla. Les inscripcions es poden fer de manera online a la pàgina web www.toprun.es fins el dijous 26 de setembre a les 20:59 hores, així com de forma presencial (sols per als participants de la marxa) fins al divendres 27 de matí a algun dels establiments col·laboradors: Aquasport, Atletes, Atmósfera, Avanza Fitness, Carmela Lledó Kids, Décimas, Forn de Llueca, Luis Martínez i Setabis Sport.

L’arreplegada de dorsals per als participants que hagen escollit la inscripció telemàtica es podrà realitzar el dissabte de 17:30 a 20:30 al pati de la Casa de Cultura, i el dissabte 28 de 10:15 a 21 hores al Centre Comercial Plaza Mayor. Serà necessari aportar un document acreditatiu. A més a més, també es podrà aconseguir dorsal el dia de la carrera a la línia d’eixida, des de les 8 del matí i fins mitja hora abans del començament de la prova. 

Des de l’organització han recordat que l’edat mínima per a participar en la cursa és de 16 anys, i que en la marxa poden participar tant adults com joves, xiquets, nadons amb carros o inclús mascotes, i que tots els participants han de portar el dorsal per poder estar coberts per l’assegurança de responsabilitat civil.

El passat any 2018, la carrera Runcancer a Xàtiva va aconseguir un total d’11.865 euros, que es van destinar íntegrament a la lluita contra el càncer.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *