foradia subscriutegrat

Alcoi rep una subvenció de la Cambra de Comerç d’Espanya per als aparcaments intel·ligents

L'ajuda, més de 21.000 euros, pertany al Programa Operativo Plurirregional de España FEDER 2014-2020 de la Unió Europea

La Cambra de Comerç d’Espanya ha concedit una subvenció a l’Ajuntament d’Alcoi, cofinançada amb Fons Feder de la Unió Europea, de més de 21.000 euros per al projecte d’Acció Comercial en el Centre d’Alcoi sobre aparcaments intel·ligents.

L’ajuda, proposada per l’organisme estatal, i a la que Alcoi ha pogut accedir, anava dirigida a projectes singulars de revitalització de zones comercials d’actuació prioritària.

L’actuació municipal per crear tres aparcaments intel·ligents en la zona de les Maçanes, Sant Miquel i Verge Maria, ha estat premiada, segons la resolució d’aquest organisme estatal, pels següents motius: la proposta té un alt grau d’innovació i caràcter demostratiu; té un impacte directe sobre el centre històric, amb destacable presència d’activitat comercial minorista, i perquè el projecte suposarà una millora de la qualitat ambiental, i la reducció del trànsit rodat buscant aparcament.

Vanessa Moltó, regidora de Comerç, destaca l’actuació: “Aquesta ajuda demostra la innovació i el treball que estem realitzant en l’àmbit de la Smart City aplicada al comerç, i ens impulsa a seguir treballant, conjuntament amb les ajudes comercials que també tenim obertes, per a la implantació de comerços a les zones prioritàries del centre, demostrant l’aposta d’aquest govern per al centre i la seua revitalització comercial”.

L’Ajuntament d’Alcoi va posar en marxa, en maig d’aquest any, tres aparcaments intel·ligents, a través de la instal·lació d’un sistema de sensors connectats a la plataforma Cloud que controlen les places lliures i les utilitzades en temps real.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *