foradia pressupostparticipatiualcoi

Gandia s’adherirà a la Xarxa Espanyola de Ciutats Intel·ligents

L'alcaldessa assisteix al Smart City World Congres de Barcelona i manté reunions amb empreses capdavanteres en innovació i representants de ciutats espanyoles

Gandia és Ciutat de la Ciència i la Innovació, forma part de la Xarxa Innpulso i ara s’adherirà a la Xarxa Espanyola de Ciutats Intel·ligents. Per aquest motiu, l’alcaldessa de Gandia i responsable de l’àrea de Smart City, Diana Morant, va mantindre una reunió a Barcelona amb Roberto Álvarez, secretari de la Xarxa Espanyola Ciutats Intel·ligents (RECI), amb la finalitat d’establir les bases perquè la capital de la Safor se sume a la Xarxa atés que Gandia es troba immersa en el desenvolupament del projecte de la mà de la Universitat i el sector privat.

La reunió s’ha emmarcat en el Smart City World de Barcelona, el principal esdeveniment internacional sobre ciutats intel·ligents, que enguany celebra la seua novena edició sota el lema ‘Cities made of dreams’. L’esdeveniment és el punt de trobada de tots els actors del sector, des de les empreses tecnològiques fins als responsables polítics i els emprenedors.

Després de la reunió, l’alcaldessa ha informat que Gandia portarà al ple de desembre la sol·licitud per a incorporar-se a la Xarxa Espanyola de Ciutats Intel·ligents. “Incorporar-nos a la RECI ens permetrà poder treballar de la mà d’altres ajuntaments en els diferents grups de treball (Mobilitat, Medi Ambient, Serveis Urbans, Governança i Administració Electrònica i Turisme Intel·ligent) que desenvolupen projectes d’implantació de Smart City“.

Morant ha mantingut trobades amb diferents empreses capdavanteres en tecnologia i amb representants d’ajuntaments espanyols.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *