foradia subscriutegrat

Taula rodona a L’IVAM CADA Alcoi a l’estrena de “Picades contra el Vidre”

Per aquest dijous 8 de Gener a les 19:00h. tindrà lloc una taula rodona, després de la projecció, sobre la importància del canvi en el model educatiu actual amb l'acompanyament del Conseller d'Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà

L’IVAM CADA Alcoi estrena “Picades contra el Vidre” un film protagonitzat per l’IES Cotes Baixes, durant els dies 8, 9 i 10 de gener. El documental, arriba a Alcoi i a les comarques centrals valencianes, per conèixer de primera mà la importància d’aquest canvi en l’educació.

Vicent Marzà, Conseller d’Educació, Cultura i Esport, estarà a la primera jornada d’aquest dijous 8 de gener a les 19:00h., junt alguns experts i professionals del camp de l’educació, per a participar en un debat en el qual s’abordarà el canvi en el model educatiu.

El llargmetratge té com a objectiu visibilitzar la importància del canvi en el model educatiu. Un documental que mostra els dubtes i les pors entre els membres de la comunitat educativa quan el centre va decidir assumir el repte de canviar l’escola des de dins, enfrontant-se a un nou model basat en les persones.

“Picades contra el Vidre” és l’experiència real que viuen els alumnes de 1r d’ESO a les aules del centre educatiu. Reflecteix una revolució quasi a cegues amb l’objectiu, sempre desitjat, però menys vegades posat en pràctica, de millorar la societat des de la seua base. Professors que s’oposen, dubtes en aquells que sí que volen canviar, escepticisme per part de molts pares i el descobriment íntim d’alguns dels alumnes ixen a relluir en gran part de les escenes d’aquesta peça dels directors Pepe Andreu i Rafa Molés.

Un documental amb l’objetiu de conéixer l’experiència de transformació d’una escola de la mà dels seus protagonistes. Analitzar les pors i rebutjos que es desperten quan un procés de transformació toca l’estructura del nostre món. Descobrir com els joves poden esdevindre agents de canvi a la seua escola, en el seu barri i, fins i tot, a la seua ciutat.

El film es projectarà en l’IVAM CADA Alcoi els dies 8, 9 i 10 de gener a les 19.00 hores. L’entrada és totalment gratuïta, encara que deuràs de tramitar via online. Els assistents hauran de presentar els tiquets en l’entrada com a mesura per a controlar l’accés i garantir l’aforament.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *