foradia subscriutegrat

L’Ajuntament d’Ontinyent i la Generalitat volen renovar el carrer Canterería

En aquesta reunió s'ha presentat el projecte que planeja desenvolupar en aquesta zona en la qual habiten unes quaranta famílies que van ser desallotjades en setembre

Rubén Martínez Dalmau, rep a l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodrígue Foto: Paco Quiles.

L’Ajuntament d’Ontinyent s’ha reunit amb la Generalitat per tal d’estudiar com poder renovar urgentment el carrer Canterería, que es va veure afectat pel temporal del passat setembre.

A aquesta reunió han assistit el vicepresident i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, la sotssecretària de la Vicepresidència Segona, Blanca Jiménez, i la directora general d’Habitatge i Regeneració Urbana, Elena Azcárraga, i l’alcalde d’Ontinyent Jorge Rodríguez, que ha aprofitat l’ocasió per a presentar el projecte que vol desenvolupar en aquesta zona. El consistori està adquirint els habitatges de la zona per a demolir-los i reconvertir l’espai en un parc inundable.

Després de les últimes precipitacions del temporal Gloria, el barri ha tornat a veure’s afectat i moltes persones han perdut els seus habitatges.

El vicepresident ha ressaltat la importància de treballar conjuntament amb els ajuntaments per a anticipar-se a les amenaces del canvi climàtic i les persones “visquen millor i d’una forma més segura“. De la mateixa manera, ha assegurat que “tota la gent que viu en Canterería tindrà un habitatge on residir“. A més, ha situat a Ontinyent com a “model de la col·laboració interinstitucional perquè el dret a l’habitatge estiga garantit“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *