lasarga ajualcoitel

L’alcalde d’Alcoi Toni Francés visita a les empreses alcoianes en la fira ‘Heimtextil’ a Frankfurt

Durant la visita a “Heimtextil", Toni Francés ha destacat el gran moment de la indústria tèxtil: "Els resultats els tenim ací, 20 empreses de l’Alcoià i el Comtat, i 66 valencianes, competint internacionalment en la fira de Frankfurt."

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, ha visitat Frankfurt per a reunir-se i donar suport a les empreses d’Alcoi i les comarques, presents a la fira “Heimtextil 2020″. A més, per a conèixer de primera mà, les perspectives i sensacions, entre els empresaris d’un sector industrial tan important per a la ciutat, que són positives.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, present a la fira alemanya,  ha anunciat la creació de la Mesa del Tèxtil, demostrant la importància d’una indústria que ocupa a més de 20.000 persones en la Comunitat. També en Frankfurt s’ha donat a conéixer que la fira Home Textiles Premium se celebraria a València, del 22 al 25 de setembre del 2020, coincidint amb la data dels 50 anys de la Fira Hàbitat. 

L’alcalde d’Alcoi destaca el suport del govern valencià al tèxtil: “El sector tèxtil valencià, i amb ell, les empreses d’Alcoi i de la comarca, no han deixat de treballar per la innovació i la internacionalització, i el treball sempre dóna els seus fruits. Els resultats els tenim ací, 20 empreses de l’Alcoià i el Comtat, i 66 valencianes, competint internacionalment en la fira de Frankfurt”.

Toni Francés també anyadeix, «Alcoi segueix sent la ciutat referent valenciana en el tèxtil, amb la presència d’AITEX, exemple d’innovació mundial en el sector, i formant part de la xarxa ACTE. La  construcció de la nova seu d’Aitex en Alcoi amb més de 12.000m2 és importantíssima, millores que com poden veure ací, en Frankfurt, són fonamentals per competir en l’àmbit internacional».  «Estar ací en la fira, recolzant el sector tèxtil, és important, Alcoi segueix essent una ciutat on el tèxtil representa gran part de la seua indústria.» conclou Francés.

L’ambient del sector en la fira és optimista i el 2020 s’espera que siga un bon any després de les dificultats de principis del segle XXI, i de tancar 2019 amb millor resultats dels esperats, tal com s’apunta des de les 66 empreses valencianes presents a la fira alemanya. 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *