foradia subscriutegrat

Compromís Alcoi denúncia un abocador il·legal que pot provocar filtracions contaminants a l’aqüífer del Molinar

Es troba prop de la Venta de Sant Jordi, al llit del riu i es poden trobar restes de mobles, obres i deixalles de tota classe

El grup Compromís d’Alcoi ha denunciat públicament un nou abocador il·legal que es troba prop de la Venta de Sant Jordi, i que pot provocar filtracions d’aigües contaminades a l’aqüífer del Molinar, ja que, com ha aclarit el portaveu del grup, Màrius Ivorra: “la zona té un sol molt permeable i es podrien produir filtracions”.

Aquesta denúncia s’ha fet perquè, segons Ivorra, els veïns de la zona ja van traslladar la situació al departament de Transició Ecològica, i encara no s’ha fet res al respecte.

A més a més, s’ha aprofitat aquesta denúncia per a demanar que el pont per a accedir a la Venta de Sant Jordi i per a canviar de sentit, es troba en unes condicions deficients de seguretat i manteniment.

Per això, Ivorra diu que: “instem a la regidoria de Transició Ecològica a iniciar els tràmits per netejar a la major brevetat possible el nou abocador, i que des del govern local es realitzen els tràmits pertinents per a exigir a l’administració encarregada la reparació i adequació del pont“.

Font: Redacció./


ajualcoi

Una resposta de Compromís Alcoi denúncia un abocador il·legal que pot provocar filtracions contaminants a l’aqüífer del Molinar

  1. Arbre Agulló i Guerra ha dit:

    Perquè estem vius? ara mateix, perque respirem, la propera setmana perquè seguim vius?, perque bevem aigua… cal protegir aquests bèns vitals. Hi ha que fer una zona verge i protegida al voltant del Molinar, si no volem que Alcoi tingui que beure aigua de camionas cisterna o depurar amb alt cost la que surt del Molinar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *