foradia pressupostparticipatiualcoi

Alcoi neteja les zones més sensibles d’aglomeració

Els Serveis de Neteja de la ciutat han implementat un Pla Especial de neteja d'aigua clorada

El coronavirus és molt fàcil de propagar i és per això que des dels ajuntaments s’estan prenent molt seriosament el tema de la neteja. Alcoi ha implementat un Pla Especial de neteja d’aigua clorada en algunes zones d’Alcoi, en aquelles que són més sensibles d’aglomeració, mitjançant els Serveis de Neteja de la ciutat.

Les zones d’actuació estan sent l’accés a l’hospital, les residències de majors, centres de salut, els voltants dels supermercats, i la zona del centre prop de les administracions públiques.

Des del Departament de Transició Ecològica es demana a la ciutadania que respecte els horaris d’abocament de residus, i sobretot, que no deixe cap residu ni abocament fora dels contenidors per mantenir la via pública en les millors condicions.

A més a més, s’està coordinant les necessitats d’alguns ciutadans que requereixen serveis extraordinaris en relació amb la recollida de brossa, perquè no poden eixir i estan sols, per això, s’ha habilitat un servei de recollida porta a porta.

Des de l’Ajuntament es vol recordar que l’ecoparc està en funcionament sols per a les empreses en horari de 9 del matí a 5 de la vesprada, i el servei de recollida de voluminosos es presta amb normalitat telefonant al 900 101 843.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *