lasarga ajualcoipresuparticipa

Els comerços locals disposaran de nous serveis d’ajudes

Des de la regidoria de Comerç s'ofereix una nova eina per a crear una web o implementar-la

Des de l’inici de l’Estat d’Alarma la regidoria de Comerç ha estat treballant per tal d’ajudar en tot el que siga possible al teixit comercial davant aquesta situació provocada per la pandèmia.

Per una part s’ha creat un directori de comerços amb serveis especials per la Covid-19, on ja hi ha més de 50 comerços locals i que està oberta a noves incorporacions.

D’altra banda des d’aquesta regidoria ara s’ofereix una nova eina per a ajudar a venda en línia, es tracta de “Aficweb. Comerciants i Professionals”. Es tracta d’una solució integrada amb el mapa de comerç de proximitat de la Comunitat Valenciana que permet crear una web personalitzada per a cada comerciant.

En aquesta web a més d’informació, també es permet publicar productes, promocions i serveis. Aquest servei pot servir com a web principal del comerç o com complementaria si ja en té i així incrementar el posicionament en cercadors.

Els comerços que estiguen interessats poden posar-se en contacte amb la regidoria de Comerç, i ells facilitaran el suport tècnic necessari.

Cal recordar que la regidoria de comerç també compta amb una galeria comercial local amb més de 800 establiments, on 250 tenen un aparador virtual i un total de 34 comerços, tenda virtual.

Des de la regidoria de comerç, seguim treballant per ajudar al sector comercial local. Sabem que el teixit comercial està essent un dels principals perjudicats per l’estat d’alarma, pel que a més de crear un directori local de negocis que ofereixen un servei especial durant la situació de confinament, també oferim ara, una eina per a impulsar la venda per Internet. Al costat d’aquestes accions, cal recordar que el govern ha llançat el pla «RectivAlcoi» que compta amb ajudes econòmiques específiques per als autònoms, a les que els comerciants també poden acollir-se“, ha explicat la regidora de Comerç, Vanessa Moltó.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *