foradia cdturisme

14 concerts del Barnasants 2024 al País Valencià

Pere Camps director del festival va presentar a València en el Centre Cultura Contemporania l’Octubre l’edició del Barnasants 2024

Presentació al Centre Cultura Contemporanea l’Octubre de València l’edició del Barnasants 2024./

Barnasants torna al País Valencià amb una programació que inclou 14 concerts que tindran lloc al llarg dels mesos de febrer fins a juny. Les veus de la cançó d’autor visiten València ciutat i la d’Alacant i els municipis seus del Barnasants com a Ondara, a la Marina Alta i Ròtova, a la comarca de la Safor i a Alcoi capital de la comarca de l’Alcoià.

Entre la programació d’enguany prevista al País Valencià destaquen els concerts d’Albert Pla a Ondara. Manuel Gerena, referent musical de la Transició a l’Octubre Centre Cultura Contemporania de València. Pau Alabajos, presenta la musicació de l’obra de Vicent Andrés Estellés. Toti Soler, el guitarrista de l’Ovidi, i Gemma Humet ens regalen música i poesia a Ròtova. La històrica cantautora Maria del Mar Bonet a Alcoi, ciutat d’Ovidi Montllor, que torna a ser seu del Barnasants.

A més a més els artistes com Montse Castellà, Aina Koda, Oller i Guerra, Hugo Mas, Lola Bou i Manel Brancal, Rosio Cano, Annabel Villalonga i Meritxell Gené, des del 16 de febrer fins al 14 de juny ens oferiran concerts.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *