foradia subscriutegrat

S’obrin les inscripcions per a les proves d’ingrés al Conservatori Joan Cantó

El termini d'inscripció començarà a partir del dilluns 18 de maig i finalitzarà el dia 25 del mateix mes

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat ja el calendari per a poder realitzar la inscripció per a les proves d’ingrés i accés als ensenyaments elementals i professionals de Musica i Dansa als conservatoris, i els centres autoritzats.

És per això que el Conservatori de Musica i Dansa Joan Cantó d’Alcoi obrirà aquest termini per als ensenyaments elementals de música i dansa, el dia 18 de maig i finalitzarà el 25 del mateix mes, i les proves es realitzaran del 2 al 18 de setembre. Les llistes provisionals es publicaran el dia 22 de juny.

Per als ensenyaments professionals hi haurà dues convocatòries, la primera serà telemàtica de l’1 al 9 de juny a les 3 de la vesprada i la realització de les proves es farà de l’1 al 10 de juliol. Pel que fa a la segona convocatòria, la inscripció telemàtica serà del 15 al 21 de juliol i les proves del 3 al 18 de setembre. Les llistes provisionals es publicaran el 15 de juny per a la primera convocatòria, i, per a la segona, el 27 de juliol.

Aquestes proves es faran en les condicions de seguretat que determinen les autoritats sanitàries en el moment de la seua realització per tal de garantir la protecció, tant de l’alumnat com del professorat i la resta de treballadors d’aquests centres.

Com ha explicat el regidor d’Educació, Alberto Belda: “Aquest any, la inscripció en el Conservatori de Música i Dansa Joan Cantó serà telemàtica i començarà el 18 de maig per als estudis elementals; l’1 de juny per als estudis superiors en primera convocatòria i l’1 de juliol en una segona convocatòria. La informació per a la matrícula estarà en la seu electrònica de l’Ajuntament i les famílies poden consultar en el telèfon del Conservatori, 965541128, de 9 a 13 hores tots els seus dubtes. Des de l’Ajuntament d’Alcoi ja estem treballant perquè les proves es puguen realitzar amb totes les mesures sanitàries necessàries per a protegir tant els nostres treballadors com a l’alumnat participant, adaptant-nos també a l’evolució de la pandèmia“.

La inscripció es podrà realitzar telemàticament per la seu electrònica de l’Ajuntament d’Alcoi https://sedeelectronica.alcoi.org. Per a poder tramitar telemàticament les inscripcions és necessari el certificat digital. Si no es té certificat digital, es pot tramitar el mateix en l’Oficina Prop en el carrer Sant Llorenç. L’atenció és amb cita prèvia que s’ha de sol·licitar de 9 a 14 hores al telèfon 669 67 18 97. Les cites prèvies són els dimarts i dijous, de 9 a 14 hores.

També es podrà realitzar la matrícula presencialment, sempre amb cita prèvia, telefonant al mateix Conservatori de 10 a 13 hores, hi ha que sol·licitar-la al telèfon 96 553 71 00 extensions 2501 o al 96 554 11 28.

Cal recordar que les ensenyances no oficials de Dansa del Conservatori començaran a principis del mes de juny, i, pròximament es donarà tota la informació necessària per a realitzar la inscripció.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *